Obavještenje o promjeni termina održavanja usmenog dijela testiranja – intervju za čin''Policajac''

KOMISIJA ZA IZBOR KANDIDATA - KADETA XII KLASE GRANIČNE POLICIJE BOSNE I HERCEGOVINE

 

OBAVJEŠTENJE

o promjeni termina održavanja usmenog dijela testiranja – intervju

za čin ''Policajac''

 

Obavještavaju se kandidati koji su trebali pristupiti usmenom dijelu testiranja (intervju) u vremenskom periodu od 02.-05.04.2024. godine- za čin ''Policajac'', da se isti odgađa za period od 17.-22.04.2024. godine, dok raspored kandidata koji je određen za 15. i 16.04.2024. godine ostaje nepromjenjen.

Raspored obavljanja intervjua sa kandidatima (promjenjeni termin), sa prikazanim podacima o danu i vremenu početka intervjua za svakog kandidata, na kojem su podaci o kandidatima prikazani u vidu jedinstvenih šifri, možete pogledati ovdje Tabela 1 - raspored kandidata po jedinstvenim šiframa za intervju za čin ''Policajac''.

Potrebno je da svi kandidati, najkasnije 1 sat prije naznačenog vremena za intervju dođu na naprijed navedenu adresu, te da sa sobom ponesu identifikacioni dokument (lična karta, pasoš ili drugi identifikacioni dokument sa slikom), kao i jedinstvenu šifru koja im je dodijeljena prilikom provođenja testa opšteg znanja.

Kandidati koji iz bilo kojih razloga ne pristupe intervju u vrijeme navedeno u rasporedu, biće isključeni iz dalje procedure odabira. Napominjemo, da usljed popunjenosti termina za intervju ne postoji mogućnost promjene naznačenih termina.

Usmeni dio testiranja (intervju) će se održati u sjedištu Granične policije BiH, koje se nalazi u Sarajevu, u ulici Reufa Muhića 2A.

 PREDSJEDAVAJUĆI KOMISIJE