Obavještenje o održavanja usmenog dijela testiranja – intervju

KOMISIJA ZA IZBOR KANDIDATA - KADETA X KLASE GRANIČNE POLICIJE BOSNE I HERCEGOVINE

OBAVJEŠTENJE

O ODRŽAVANJA USMENOG DIJELA TESTIRANJA – INTERVJU

Obavještavaju se kandidati koji su položili test fizičke sposobnosti, da će se u periodu 10.04.-12.04.2019. godine i od 16.04.-19.04.2019. godine, u Zgradi prijateljstva BiH i Grčke (sala za sastanke broj 1102, na XI spratu), koja se nalazi na adresi Trg BiH 1, Sarajevo (lokacija vidljiva pod sljedećim linkom: www.vijeceministara.gov.ba), održati usmeni dio testiranja (intervju).

Raspored obavljanja intervjua sa kandidatima, sa prikazanim podacima o danu i vremenu početka intervjua za svakog kandidata, na kojem su podaci o kandidatima prikazani u vidu jedinstvenih šifri, možete pogledati ovdje(Tabela 1 - raspored kandidata po jedinstvenim šiframa za intervju).

Pozivaju se svi kandidati da najkasnije 1 sat prije naznačenog vremena za intervju dođu na naprijed navedenu adresu, te da sa sobom ponesu identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš), kao i jedinstvenu šifru koja im je dodijeljena prilikom provođenja testa opšteg znanja.

Kandidati koji iz bilo kojih razloga ne pristupe intervjuu u vrijeme navedeno u rasporedu, biće isključeni iz dalje procedure odabira. Napominjemo, da usljed popunjenosti termina za intervju ne postoji mogućnost promjene naznačenih termina